Jeg innrømmer det gjerne, taco er digg, og jeg er ikke lei av det. Det kan varieres i det uendelige, og det kan tilpasses de behov og ønsker man har med tanke på for eksempel allergier, intoleranser, livsstil og smakspreferanser. Perfekt kosemat, både alene og i hyggelig lag, med andre ord! Her har du mulighet til å:
♥ velge gode proteinkilder som kylling, kjøttdeig, fisk ♥ velge gode fettkilder som avokado, oliven, olivenolje ♥ få i deg mye grønt i alle farger ♥ spise næringstett mat ♥ spise blodsukkerstabil mat ♥ tilpasse maten til din fordøyelse ♥ være kreativ med krydder, smaker og sammensetninger ♥ kose deg og nyte et godt måltid ♥ lage restemat som er like digg som taco er Pleier du å ha Taco-fredag? Hvis ja, får du ofte rester? Jeg bruker ofte å lage Taco-omelett til helgefrokosten - perfekt måte å minske matsvinn og å spise opp den maten du har brukt penger på å kjøpe♥ ♥Taco-omelett (Vi bruker å være to store og to små)♥ 6 store egg Visp sammen med litt vann Salt Ost _ Rester av tacokjøttdeig og kylling Løk 4-5 frosne spinatputer 2-3 ss salsa Stek dette i smør eller olje, tøm over eggeblandingen og dryss over litt ost og persille eller lignende _ Som tilbehør bruker vi oppkuttede grønnsaker, salat, oliven, fetaost, rømme og salsa. Nydelig både som frokost, lunsj, middag og kveldsmat♥ Blir du også glad når du finner rester i kjøleskapet? -Heia deg! Fra Kjersti- Comments are closed.
|
ForfatterKjersti Olsen Alfer, eier av HYMNE kost&livsstil. Har bred utdanning innen mat og helse, og er opptatt av å sette lys på hvordan helse, kosthold og livsstil kan påvirke hverandre. De fleste oppskriftene som deles, er tilpasset et lavkarbo kosthold. Arkiv
December 2020
Kategorier |